A Ventor Tűzvédelmi Kft. a KIDDE termékek magyarországi forgalmazója, mind a tervezés, az engedélyeztetés, a kivitelezés, a karbantartás és az üzemeltetés tekintetében, új és meglévő, vagy átalakítandó rendszerek esetében is.

Ajánlatkérés

Felhasználói nyilatkozat

A Ventor Tűzvédelmi Kft. „www.kidde.hu” domain néven elérhető honlapjának megnyitásával, és a honlap bármely szolgáltatásának igénybevételével, honlap megnyitója, mint Felhasználó hozzájárul, hogy elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el alábbiakban ismertetett feltételeket:

- A Ventor Tűzvédelmi Kft., a honlapján megjelenített információkat, dokumentációkat csak és a kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

- A Ventor Tűzvédelmi Kft.. honlapjának tartalma csak az eredeti megfogalmazás szerint, változtatás nélkül értelmezhető.

- A Ventor Tűzvédelmi Kft. honlapján közzétett információk szerzői jogvédelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos jogok gyakorlására kizárólagosan a Ventor Tűzvédelmi Kft. jogosult. A honlap információi a Ventor Tűzvédelmi Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag a forrás megjelölésével használhatók fel. A Ventor Tűzvédelmi Kft. előzetes engedélye nélkül a honlap, vagy annak bármely részének közzététele tilos!

- A Ventor Tűzvédelmi Kft. nem felel azokért az esetleges károkért, amelyek a honlap használatából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vagy egyéb okból következnek be.

- A Ventor Tűzvédelmi Kft. nem vállal felelősséget a honlap pontosságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk tekintetében.

Több információt szeretne?

Adja meg elérhetőségét, szakértőnk visszahívja Önt!

Név

Telefonszám

© 2013-2014