A Ventor Tűzvédelmi Kft. a KIDDE termékek magyarországi forgalmazója, mind a tervezés, az engedélyeztetés, a kivitelezés, a karbantartás és az üzemeltetés tekintetében, új és meglévő, vagy átalakítandó rendszerek esetében is.

Ajánlatkérés

Rekordszámú résztvevő a Ventor-Minimax konferencián

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre  – 2016. május 31-én Tatabányán – a beépített oltóberendezés tervezőknek szánt Mérnök Kamarai továbbképzés, a Ventor-Minimax konferencia, amelynek ezúttal is a tatabányai Edutus Főiskola adott otthont.

A rekordszámú, közel 160 résztvevő a regisztrációt követően színvonalas előadásokat hallhatott  a tűzvédelem aktuális kérdéseiről, a beépített oltóberendezések tervezési és jogi szabályozásának újdonságairól. Az előadásokról az alábbi linken található rövid összefoglaló : http://www.vedelem.hu/hirek/0/2097-sikeresen-zarult-a-iii-ventor-minimax-konferencia

A rendezvény szervezője az Komárom-Esztergom Megyei Mérnöki Kamara, szakmai támogatói a Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozata, a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség és a  Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesülete (TMKE) voltak.

Több információt szeretne?

Adja meg elérhetőségét, szakértőnk visszahívja Önt!

Név

Telefonszám

© 2013-2014