A Ventor Tűzvédelmi Kft. a KIDDE termékek magyarországi forgalmazója, mind a tervezés, az engedélyeztetés, a kivitelezés, a karbantartás és az üzemeltetés tekintetében, új és meglévő, vagy átalakítandó rendszerek esetében is.

Ajánlatkérés

Gázzal oltó rendszerek

A környezetbarát gázos tűzoltó rendszereket széles körben használják a nagy értékű berendezések védelmére. Előnyük, hogy használatukkal kevesebb járulékos kárral lehet számolni, mint a hagyományos oltóanyagok alkalmazása esetén (pl. víz, vagy por). Az oltás lezajlása után a berendezés az oltóanyagtól nem károsodik, gyorsan újra üzembe helyezhető. Csökkennek a tűzoltásból eredő tisztítási és egyéb költségek. Kiválóan alkalmasak szerverek, távközlési helyiségek, valamint értékes műtárgyak, levéltárak, múzeumok és galériák védelmére.

kep1

Novec 1230

A jelenleg elérhető legújabb és leginkább környezetbarát gázzal oltó rendszer.

Tovább

argonite2

Argonite

Az Argonite egy Inert gáz, Argon és Nitrogén keveréke. Ezen gázok a természetes légkörben is jelen vannak, így az Argonite kiváló környezetvédelmi tulajdonságokkal bír.

Tovább

argonite-c60

ARGONITE C60

Az Argonite rendszer továbbfejlesztett és szabadalmaztatott változata, melynek alkalmazásával a rendszer telepítési költségeinél jelentős megtakarítás érhető el.

Tovább

fm200

FM-200

Az FM-200 egy kémiai oltógáz, mely teljes elárasztásra használható. Több ezer telepített rendszernél bizonyított világszerte.

Tovább

carbon

SZÉN-DIOXID

Használható teljes elárasztást, vagy lokális védelmet biztosító gázként is. Előnye, hogy mint gáz, könnyen elérhető világszerte, így alacsony költségekkel tölthető és utántölthető.

Tovább

Több információt szeretne?

Adja meg elérhetőségét, szakértőnk visszahívja Önt!

Név

Telefonszám

© 2013-2014