A Ventor Tűzvédelmi Kft. a KIDDE termékek magyarországi forgalmazója, mind a tervezés, az engedélyeztetés, a kivitelezés, a karbantartás és az üzemeltetés tekintetében, új és meglévő, vagy átalakítandó rendszerek esetében is.

Ajánlatkérés

Rólunk

A VENTOR Tűzvédelmi Kft. 1995-ben történt alapítása óta a magyar tűzvédelmi piac aktív szereplője. A társaság jelenleg négy magyar magánszemély tulajdonában van.

A társaság tevékenysége

Társaságunk fővállalkozói-, vagy alvállalkozói tevékenység keretében kínál teljes megoldást, illetve végez részfeladatokat valamennyi beépített tűzoltó- és jelző berendezéssel kapcsolatos feladatra az optimális technológiák alkalmazásával, valamennyi kockázati területen, Magyarországon, illetve külföldi ügyfeleink számára.

Ügyfeleinknek végzett szolgáltatásainknál, munkatársaink folyamatos képzése során, kiválasztásánál, valamint a felhasznált anyagok, illetve az alvállalkozóink kiválasztásánál célunk mindig a legmagasabb minőségi színvonal elérése és fenntartása.

Szolgáltatásaink

Beépített oltó- és jelző rendszerek tervezése, beépítése, beüzemelése, karbantartása és üzemeltetése.

Termékválasztékunk

A legfejlettebb technológiákon alapuló egyedi rendszerek, illetve teljes megoldások disztribúcióját végezzük közvetlenül, illetve stratégiai partnereinken keresztül. A forgalmazott termékeink körébe tartoznak a szabványos sprinkler rendszerek, a habbal- és gázzal oltó rendszerek, konyhai oltóberendezések, vízköd oltó rendszerek, oltásvezérléssel, vagy anélkül egyaránt.

Fő ügyfeleink

  • energiaipar (MOL, Dunamenti Erőmű)
  • gyógyszer- és vegyipar (Richter Gedeon, Henkel, Unilever)
  • gépjármű gyártás (Audi, Suzuki, NEMAK)
  • idegenforgalom (Budapest Airport, Accor Hospitality, Ária Hotel, stb.)
  • pénzügyi szektor (OTP, MKB, Erste, ING, K&H, stb.)

Erőforrásaink

Társaságunk alkalmazásában 15 magasan képzett munkavállaló áll, melyek közül 13 rendelkezik főiskolai, illetve egyetemi diplomával. Erőforrásainkat a társaság stratégiai területeire összpontosítjuk, mint az értékesítés és marketing, projekt-vezetés, tervezés, karbantartás és üzemeltetés. A beépítési projekteket jellemzően a hosszú távú együttműködésünk során kiválasztott és kiképzett alvállalkozóinkkal közösen végezzük.

Stratégiai partnereink közé tartoznak a UTC (United Technology Corporation) Fire and Security csoport gyártói, mint Kidde, Angus, National Foam, GW, GST, Autronica, Marioff. Valamennyi technológiában képesek vagyunk a nemzeti szabványok, a VdS, az FM, vagy az UL előírásai szerinti igények kielégítésére.

Stratégiai partneri kapcsolatot építettünk ki két európai VdS által tanúsított tervező és kivitelező társasággal, melyekkel együttműködve képesek vagyunk a VdS által 100%-ban elfogadott rendszerek kulcsra kész szállítására.
Pénzügyi erőforrásainkat saját forrásokra, a banki szerződött hitelforrásokra és a beszállítói szerződéseinkre alapozzuk. Ezek alkalmassá tesznek bennünket több párhuzamosan futó nagy projekt bonyolítására is.

Minőségbiztosítási rendszerünk

Az elmúlt 10 év során társaságunkat a DNV auditálta az ISO9001 minőségirányítási rendszer szerint.

Telephelyünk

Társaságunk telephelye Szentendrén található a 2006-ban elkészült saját tulajdonunkban lévő épületben, melyben korszerű irodák, raktárak és bemutató tér szolgálják munkatársainkat és ügyfeleinket.

Több információt szeretne?

Adja meg elérhetőségét, szakértőnk visszahívja Önt!

Név

Telefonszám

© 2013-2014