A Ventor Tűzvédelmi Kft. a KIDDE termékek magyarországi forgalmazója, mind a tervezés, az engedélyeztetés, a kivitelezés, a karbantartás és az üzemeltetés tekintetében, új és meglévő, vagy átalakítandó rendszerek esetében is.

Ajánlatkérés

ISO 9001

A Ventor Tűzvédelmi Kft. legfontosabb célja, hogy az általa nyújtott szolgáltatások minőségével és megbízhatóságával maradéktalanul megfeleljen a megrendelők elvárásainak és követelményeinek.

ISOJelen célkitűzés megvalósítása érdekében olyan hatékony ISO 9001:2008 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét és folyamatos fejlesztését.

Szervezetünk tevékenységére vonatkozó törvények, szabványok, jogszabályok és előírások által meghatározott feltételeket maradéktalanul betartjuk és alkalmazzuk.
Tevékenységünk minden fázisában elsőbbséget élveznek a környezetvédelmi szempontok.

Mozgatórugónk a folyamatos tökéletesítés és fejlesztés, mely a mindenkori elvárások és követelmények előzetes felderítésével elősegíti, hogy versenytársainkat megelőzzük és vevőink jövőbeni igényeit is teljesítsük.

Szervezetünk minőségi célkitűzéseit periodikusan felülvizsgáljuk, valamint lebontjuk a szervezet minden érintett funkciója és szintje számára, továbbá ezen célkitűzéseket valamennyi alkalmazottunkban tudatosítjuk.

Minden alkalmazottunk számára biztosítjuk a folyamatos szakmai és minőségügyi képzés és továbbképzés lehetőségét, hogy a minőség javításában aktívak és eredményesek legyenek. Elvárjuk, hogy személyes tudásukkal és felelősségükkel járuljanak hozzá a cég sikeréhez.

Tudatában vagyunk annak, hogy céljainkat csak stratégiai szövetségeseinknek tekintett alvállalkozóinkkal és beszállítóinkkal érhetjük el. Együttműködésünk során folyamatos tájékoztatás segítségével erősítjük körükben a minőségirányítás jelentőségét és hasznát.

ISO 9001 – HUN
ISO 9001 tanúsítvány, magyar nyelven

ISO 9001 – ENG
ISO 9001 tanúsítvány, angol nyelven

Több információt szeretne?

Adja meg elérhetőségét, szakértőnk visszahívja Önt!

Név

Telefonszám

© 2013-2014