A Ventor Tűzvédelmi Kft. a KIDDE termékek magyarországi forgalmazója, mind a tervezés, az engedélyeztetés, a kivitelezés, a karbantartás és az üzemeltetés tekintetében, új és meglévő, vagy átalakítandó rendszerek esetében is.

Ajánlatkérés

Argonite

Az Argonite egy Inert gáz, Argon és Nitrogén keveréke. Ezen gázok a természetes légkörben is jelen vannak, így az Argonite kiváló környezetvédelmi tulajdonságokkal bír.

Az Argonite egy Inert gázkeverék, Argon és Nitrogén elegye. Ezen gázok jelen vannak a természetes légkörben is. Az Argonite nulla ODP és nulla GWP értékkel rendelkezik, valamint nulla a légköri élettartama is. A tipikus tervezési koncentráció 40 tf%, mely a védett térben az oxigén szintjét 12,5%-ra csökkenti 60 másodpercen belül. Alkalmazása így az életvédelmi szempontok figyelembevételével biztonságos. Az Inert gázos rendszerek palackjainak helyigénye nagyobb, mint a kémiai oltógázok esetében, bár a legújabb rendszerek 300 bar-os palackjaival jelentős helymegtakarítás érhető el a 200 bar-os rendszerekhez képest. A palackok rendezett sorokban tárolhatóak bármely arra alkalmas helyen, akár több mint 100 méterre a védett területektől is.

6213-2 Argonite – HUN.pdf
Magyar nyelvű leírás

6213-2 Argonite – ENG.pdf
Angol nyelvű leírás

Több információt szeretne?

Adja meg elérhetőségét, szakértőnk visszahívja Önt!

Név

Telefonszám

© 2013-2014